ПРИЗЕМЈЕ
ДЕЛОВЕН ПРОСТОР 1


ДЕЛОВЕН ПРОСТОР 82m
2
ТОАЛЕТ 3m
2
ПРЕДПРОСТОР 3m
2

88m
2

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА
СУТЕРЕН
ДЕЛОВЕН ПРОСТОР 2
92m²
ПРЕДПРОСТОР, ТОАЛЕТ...
360º ПАНОРАМА
КАТ 1
СТАНБЕНА ЕДИНИЦА 2
58m²
ДНЕВНА СОБА СО
ТРПЕЗАРИЈА И КУЈНА ...