СУТЕРЕН
ДЕЛОВЕН ПРОСТОР 2


ДЕЛОВЕН ПРОСТОР 86m
2
ТОАЛЕТ 3m
2
ПРЕДПРОСТОР 3m
2

92m
2

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА
ПРИЗЕМЈЕ
ДЕЛОВЕН ПРОСТОР 1
88m²
ПРЕДПРОСТОР, ТОАЛЕТ...
360º ПАНОРАМА
КАТ 2
СТАНБЕНА ЕДИНИЦА 3
38m²
ДНЕВНА СОБА И КУЈНА ...