КАТ 1
СТАНБЕНА ЕДИНИЦА 1


ХОДНИК 4m
2
ДНЕВНА СОБА СО ТРПЕЗАРИЈА И КУЈНА 26m
2
СПАЛНА СОБА 12m
2
КУПАТИЛО 4m
2
ТЕРАСА 8m
2

54m
2
ДВОСОБЕН

ТИПОВИ НА СТАНБЕНИ ЕДИНИЦИ
КАТ 1
СТАНБЕНА ЕДИНИЦА 2
58m²
ДНЕВНА СОБА СО
ТРПЕЗАРИЈА И КУЈНА ...
КАТ 2
СТАНБЕНА ЕДИНИЦА 3
38m²
ДНЕВНА СОБА И КУЈНА ...
КАТ 2
СТАНБЕНА ЕДИНИЦА 4
74m²
ДНЕВНА СОБА СО
ТРПЕЗАРИЈА И КУЈНА ...