КАТ 1
СТАНБЕНА ЕДИНИЦА 2


ХОДНИК 3m
2
ДНЕВНА СОБА СО ТРПЕЗАРИЈА И КУЈНА 32m
2
СПАЛНА СОБА 15m2
КУПАТИЛО 4m
2
ТЕРАСА 4m
2

58m
2
ДВОСОБЕН

ТИПОВИ НА СТАНБЕНИ ЕДИНИЦИ
КАТ 1
СТАНБЕНА ЕДИНИЦА 1
54m²
ДНЕВНА СОБА СО
ТРПЕЗАРИЈА И КУЈНА ...
КАТ 2
СТАНБЕНА ЕДИНИЦА 3
38m²
ДНЕВНА СОБА И КУЈНА ...
КАТ 2
СТАНБЕНА ЕДИНИЦА 4
74m²
ДНЕВНА СОБА СО
ТРПЕЗАРИЈА И КУЈНА ...