КАТ 2
СТАНБЕНА ЕДИНИЦА 3


ХОДНИК 4m
2
ДНЕВНА СОБА И КУЈНА 26m
2
КУПАТИЛО 4m
2
ТЕРАСА 4m
2

38m
2
ГАРСОЊЕРА

ТИПОВИ НА СТАНБЕНИ ЕДИНИЦИ
КАТ 1
СТАНБЕНА ЕДИНИЦА 1
54m²
ДНЕВНА СОБА СО
ТРПЕЗАРИЈА И КУЈНА ...
КАТ 1
СТАНБЕНА ЕДИНИЦА 2
58m²
ДНЕВНА СОБА СО
ТРПЕЗАРИЈА И КУЈНА ...
КАТ 2
СТАНБЕНА ЕДИНИЦА 4
74m²
ДНЕВНА СОБА СО
ТРПЕЗАРИЈА И КУЈНА ...