КАТ 2
СТАНБЕНА ЕДИНИЦА 4


ХОДНИК 3m
2
ДНЕВНА СОБА СО ТРПЕЗАРИЈА И КУЈНА 32m
2
ДЕТСКА СОБА 15m
2
СПАЛНА СОБА 12m
2
КУПАТИЛО 4m
2
1ва ТЕРАСА 4m
2
2ра ТЕРАСА 4m
2

74m
2
ТРОСОБЕН

ТИПОВИ НА СТАНБЕНИ ЕДИНИЦИ
КАТ 1
СТАНБЕНА ЕДИНИЦА 1
54m²
ДНЕВНА СОБА СО
ТРПЕЗАРИЈА И КУЈНА ...
КАТ 1
СТАНБЕНА ЕДИНИЦА 2
58m²
ДНЕВНА СОБА СО
ТРПЕЗАРИЈА И КУЈНА ...
КАТ 2
СТАНБЕНА ЕДИНИЦА 3
38m²
ДНЕВНА СОБА И КУЈНА ...