ВАШИОТ НОВ 

СЕМЕЕН ДОМ!

.. ДОВЕРБА, СИГУРНОСТ И КВАЛИТЕТ 

 

СТАБИЛНОСТ И КВАЛИТЕТ
ИНОВАТИВНОСТ И ДИЗАЈН
ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ
ЗВУЧНА ИЗОЛАЦИЈА

КОНЦЕПЦИЈА

И СОДРЖИНА НА ОБЈЕКТОТ

Новопредвидениот станбено/деловен објект е испланиран на четири нивоа: сутерен, приземје, спрат и поткровје. Со внатрешни скали се пристапува до секое ниво. Приземјето во однос на теренот е подигнато за 0.80м. Катот и поткровјето се испланирани за живеење со по две станбени единици ...
  • Back
    Next
360º ПАНОРАМА
(online)
PC game
Download (~2Gb)
GEAR VR app
Download (~2Gb)

СИГУРЕН ДОМ!

.. ТРАЕН И

ДОЛГОРОЧЕН КВАЛИТЕТ

 

ТИПОВИ НА СТАНБЕНИ ЕДИНИЦИ
КАТ 1
СТАНБЕНА ЕДИНИЦА 1
54m²
ДНЕВНА СОБА СО
ТРПЕЗАРИЈА И КУЈНА ...
КАТ 1
СТАНБЕНА ЕДИНИЦА 2
58m²
ДНЕВНА СОБА СО
ТРПЕЗАРИЈА И КУЈНА ...
КАТ 2
СТАНБЕНА ЕДИНИЦА 3
38m²
ДНЕВНА СОБА И КУЈНА ...
КАТ 2
СТАНБЕНА ЕДИНИЦА 4
74m²
ДНЕВНА СОБА СО
ТРПЕЗАРИЈА И КУЈНА ...

ЗА УСПЕШЕН 

БИЗНИС!

.. СОВРШЕНА ЛОКАЦИЈА

 

ДЕЛОВЕН ПРОСТОР

ПРИЗЕМЈЕ
ДЕЛОВЕН ПРОСТОР 1
88m²
ПРЕДПРОСТОР, ТОАЛЕТ...
СУТЕРЕН
ДЕЛОВЕН ПРОСТОР 2
92m²
ПРЕДПРОСТОР, ТОАЛЕТ...

МИРНА И БЕЗБЕДНА 

ЛОКАЦИЈА

..НА НЕКОЛКУ МИНУТИ ДО СИТЕ

НЕОПХОДНИ ОБЈЕКТИ

ЦЕНТАР
ПЛОШТАД ИЛИ ПОШТА
на 500 m или
6 минути одење пешки
"ТРГОВСКИ ЦЕНТАР ШТИП"
на 230 m или
3 минути одење пешки
ЗДРАВСТВЕН ДОМ
“ПАНЧЕ КАРАГОЗОВ”
на 120 m или
2 минути одење пешки
“КЛИНИЧКА БОЛНИЦА ШТИП”
на 600 m или
9 минути одење пешки
ДЕТСКА ГРАДИНКА
“ВЕРА ЦИРИ ВИРИ ТРЕНА”
на 450 m или
6 минути одење пешки
ОСНОВНО УЧИЛИШТЕ
“ВАНЧО ПРКЕ”
на 450 m или
6 минути одење пешки
ПАРК “ЈАЈА”
на 240 m или
3 минути одење пешки
“ЗООЛОШКА ГРАДИНА ШТИП”
на 550 m или
8 минути одење пешки

Локација

ул. Браќа Миладинови бр. 1

2000 Штип

 

 

 

Телефон за продажба

++389 (0) 76 569 705

 

 

Email

info@primehome.mk

 

Испратете порака