>
ПРИЗЕМЈЕ
ДЕЛОВЕН ПРОСТОР 1


ДЕЛОВЕН ПРОСТОР 82m
2
ТОАЛЕТ 3m
2
ПРЕДПРОСТОР 3m
2

88m2
Разгледај го Деловниот Простор >>
УДОБНОСТИ
ПОГЛЕД КОН УЛИЦА
ПОГЛЕД КОН ПАРК
ЛОКАЦИЈА ЦЕНТАР
МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА
,
КАТ 1
СТАНБЕНА ЕДИНИЦА 1
53m²
ДНЕВНА СОБА СО
ТРПЕЗАРИЈА И КУЈНА ...
!!! ПРОДАДЕНО !!!
КАТ 1
СТАНБЕНА ЕДИНИЦА 2
58m²
ДНЕВНА СОБА СО
ТРПЕЗАРИЈА И КУЈНА ...
!!! ПРОДАДЕНО !!!
,
КАТ 2
СТАНБЕНА ЕДИНИЦА 3
38m²
ДНЕВНА СОБА И КУЈНА ...
!!! ПРОДАДЕНО !!!
КАТ 2
СТАНБЕНА ЕДИНИЦА 4
74m²
ДНЕВНА СОБА СО
ТРПЕЗАРИЈА И КУЈНА ...