>
СУТЕРЕН
ДЕЛОВЕН ПРОСТОР 2

ДЕЛОВЕН ПРОСТОР 52m
2
ТОАЛЕТ 3m2


52m2

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА
!!! ИЗДАДЕНО !!!
СУТЕРЕН
ДЕЛОВЕН ПРОСТОР 2
52m²
ПРЕДПРОСТОР, ТОАЛЕТ...
!!! СЕ ПРОДАВА !!!
ПРИЗЕМЈЕ
СТАНБЕНА ЕДИНИЦА 6
56m²
ДНЕВНА СОБА СО
ТРПЕЗАРИЈА И КУЈНА ...
!!! ПРОДАДЕНО !!!
ПРИЗЕМЈЕ
СТАНБЕНА ЕДИНИЦА 5
29m²
ДНЕВНА СОБА СО
ТРПЕЗАРИЈА И КУЈНА ...
!!! ПРОДАДЕНО !!!
КАТ 2
СТАНБЕНА ЕДИНИЦА 4
74m²
ДНЕВНА СОБА СО
ТРПЕЗАРИЈА И КУЈНА ...
!!! ПРОДАДЕНО !!!
КАТ 2
СТАНБЕНА ЕДИНИЦА 3
38m²
ДНЕВНА СОБА И КУЈНА ...
!!! ПРОДАДЕНО !!!
КАТ 1
СТАНБЕНА ЕДИНИЦА 2
58m²
ДНЕВНА СОБА СО
ТРПЕЗАРИЈА И КУЈНА ...