>
  • Back
    Next
КАТ 1
СТАНБЕНА ЕДИНИЦА 1


ХОДНИК 4m
2
ДНЕВНА СОБА СО ТРПЕЗАРИЈА И КУЈНА 26m
2
СПАЛНА СОБА 12m
2
КУПАТИЛО 4m
2
ТЕРАСА 7m
2

53m2
ДВОСОБЕН


ПОДРУМ 12m2
МЕСТО ЗА ПАРКИРАЊЕ
Разгледај во 3Д >>
УДОБНОСТИ
ПОГЛЕД КОН ПАРК
ТЕРАСА
ДОМОФОН
ПОДРУМ
ТИПОВИ НА СТАНБЕНИ ЕДИНИЦИ
!!! ПРОДАДЕНО !!!
КАТ 1
СТАНБЕНА ЕДИНИЦА 2
58m²
ДНЕВНА СОБА СО
ТРПЕЗАРИЈА И КУЈНА ...
!!! ПРОДАДЕНО !!!
КАТ 2
СТАНБЕНА ЕДИНИЦА 3
38m²
ДНЕВНА СОБА И КУЈНА ...
!!! ПРОДАДЕНО !!!
КАТ 2
СТАНБЕНА ЕДИНИЦА 4
74m²
ДНЕВНА СОБА СО
ТРПЕЗАРИЈА И КУЈНА ...