>
КАТ 1
СТАНБЕНА ЕДИНИЦА 2


ХОДНИК 3m
2
ДНЕВНА СОБА СО ТРПЕЗАРИЈА И КУЈНА 32m
2
СПАЛНА СОБА 15m2
КУПАТИЛО 4m
2
ТЕРАСА 4m
2

58m2
ДВОСОБЕН


ПОДРУМ 12m2
МЕСТО ЗА ПАРКИРАЊЕ
Разгледај ја станбената единица >>
УДОБНОСТИ
ПОГЛЕД КОН ПАРК
ТЕРАСА
ДОМОФОН
ПОДРУМ
ТИПОВИ НА СТАНБЕНИ ЕДИНИЦИ
!!! ПРОДАДЕНО !!!
КАТ 1
СТАНБЕНА ЕДИНИЦА 1
53m²
ДНЕВНА СОБА СО
ТРПЕЗАРИЈА И КУЈНА ...
!!! ПРОДАДЕНО !!!
КАТ 2
СТАНБЕНА ЕДИНИЦА 3
38m²
ДНЕВНА СОБА И КУЈНА ...
!!! ПРОДАДЕНО !!!
КАТ 2
СТАНБЕНА ЕДИНИЦА 4
74m²
ДНЕВНА СОБА СО
ТРПЕЗАРИЈА И КУЈНА ...
УДОБНОСТИ
!!! СЕ ПРОДАВА !!!
ПРИЗЕМЈЕ
СТАНБЕНА ЕДИНИЦА 6
56m²
ДНЕВНА СОБА СО
ТРПЕЗАРИЈА И КУЈНА ...
!!! ПРОДАДЕНО !!!
ПРИЗЕМЈЕ
СТАНБЕНА ЕДИНИЦА 5
29m²
ДНЕВНА СОБА СО
ТРПЕЗАРИЈА И КУЈНА ...
!!! ПРОДАДЕНО !!!
КАТ 2
СТАНБЕНА ЕДИНИЦА 4
74m²
ДНЕВНА СОБА СО
ТРПЕЗАРИЈА И КУЈНА ...
!!! ПРОДАДЕНО !!!
КАТ 2
СТАНБЕНА ЕДИНИЦА 3
38m²
ДНЕВНА СОБА И КУЈНА ...
!!! ПРОДАДЕНО !!!
.
КАТ 1
СТАНБЕНА ЕДИНИЦА 1
54m²
ДНЕВНА СОБА СО
ТРПЕЗАРИЈА И КУЈНА ...
!!! ИЗДАДЕНО !!!
СУТЕРЕН
ДЕЛОВЕН ПРОСТОР 2
52m²
ПРЕДПРОСТОР, ТОАЛЕТ...