>
  • Back
    Next
КАТ 2
СТАНБЕНА ЕДИНИЦА 3


ХОДНИК 4m
2
ДНЕВНА СОБА И КУЈНА 26m
2
КУПАТИЛО 4m
2
ТЕРАСА 4m
2

38m2
ГАРСОЊЕРА


ПОДРУМ 8m2
МЕСТО ЗА ПАРКИРАЊЕ

Разгледај во 3Д >>
УДОБНОСТИ
ПОГЛЕД КОН ПАРК
ТЕРАСА
ДОМОФОН
ПОДРУМ
ТИПОВИ НА СТАНБЕНИ ЕДИНИЦИ
!!! СЕ ПРОДАВА !!!
ПРИЗЕМЈЕ
СТАНБЕНА ЕДИНИЦА 6
56m²
ДНЕВНА СОБА СО
ТРПЕЗАРИЈА И КУЈНА ...
!!! ПРОДАДЕНО !!!
ПРИЗЕМЈЕ
СТАНБЕНА ЕДИНИЦА 5
29m²
ДНЕВНА СОБА СО
ТРПЕЗАРИЈА И КУЈНА ...
!!! ПРОДАДЕНО !!!
КАТ 2
СТАНБЕНА ЕДИНИЦА 4
74m²
ДНЕВНА СОБА СО
ТРПЕЗАРИЈА И КУЈНА ...
!!! ПРОДАДЕНО !!!
КАТ 1
СТАНБЕНА ЕДИНИЦА 2
58m²
ДНЕВНА СОБА СО
ТРПЕЗАРИЈА И КУЈНА ...
!!! ПРОДАДЕНО !!!
.
КАТ 1
СТАНБЕНА ЕДИНИЦА 1
54m²
ДНЕВНА СОБА СО
ТРПЕЗАРИЈА И КУЈНА ...
!!! ИЗДАДЕНО !!!
СУТЕРЕН
ДЕЛОВЕН ПРОСТОР 2
52m²
ПРЕДПРОСТОР, ТОАЛЕТ...