>
ПРИЗЕМЈЕ
СТАНБЕНА ЕДИНИЦА 6


ХОДНИК
ДНЕВНА СОБА СО ТРПЕЗАРИЈА И КУЈНА
СПАЛНА СОБА
КУПАТИЛО
ТЕРАСА

56m
2
ДВОСОБЕНУДОБНОСТИ
ПОГЛЕД КОН ПАРК
ТЕРАСА
УЛТРА МОДЕРЕН
ТИПОВИ НА СТАНБЕНИ ЕДИНИЦИ
!!! ПРОДАДЕНО !!!
ПРИЗЕМЈЕ
СТАНБЕНА ЕДИНИЦА 5
29m²
ДНЕВНА СОБА СО
ТРПЕЗАРИЈА И КУЈНА ...
!!! ПРОДАДЕНО !!!
КАТ 2
СТАНБЕНА ЕДИНИЦА 4
74m²
ДНЕВНА СОБА СО
ТРПЕЗАРИЈА И КУЈНА ...
!!! ПРОДАДЕНО !!!
КАТ 2
СТАНБЕНА ЕДИНИЦА 3
38m²
ДНЕВНА СОБА И КУЈНА ...
!!! ПРОДАДЕНО !!!
КАТ 1
СТАНБЕНА ЕДИНИЦА 2
58m²
ДНЕВНА СОБА СО
ТРПЕЗАРИЈА И КУЈНА ...
!!! ПРОДАДЕНО !!!
,
КАТ 1
СТАНБЕНА ЕДИНИЦА 1
54m²
ДНЕВНА СОБА СО
ТРПЕЗАРИЈА И КУЈНА ...
!!! ИЗДАДЕНО !!!
СУТЕРЕН
ДЕЛОВЕН ПРОСТОР 2
52m²
ПРЕДПРОСТОР, ТОАЛЕТ...