>
НОВ  ДОМ КОЈ ВИ ШТЕДИ ПАРИ
да, да ги штеди вашите пари, а еве и какo:
Факт бр. 1
Локацијата на вашиот Нов Дом е во центарот на градот Штип на само 5, 10 минути до сите важни објекти и установи, за едно одлично модерно и современо домување и тоа не со автомобил туку со одење пеш. Како на пример:
 • за до градинка само 5 мин.
 • за до училиште само 6 мин.
 • за во маркет или трговски центар, кафе бар, плоштад или ресторан за само 4 мин.
 • на здравствен преглед за само 1 мин.
 • во парк, ЗОО на 3-5 мин.
 • на театр Одма.

Сега се прашувате каде е тука заштедата нели?  Сега ќе ви објаснам...

Замислете, цело време додека ги разнесувате вашите деца во градинка или училиште, додека уживате во пазарувањето или шетањето низ градот, на шеталиштето на реката Отиња, во паркот или во зоолошката градина, вашиот автомобил е паркиран дома и наместо да ве троши и да го трошите вашето време, нерви и пари вртејки кругови низ градот и барајќи место за паркирање на вашиот автомобил, истиот е паркиран дома и ви штеди и време и гориво и пари.

Всушност сега имате повеке време да пројдете со вашата фамилија и наместо да трошите на гориво, вие сега ќе ја уживате вашата заштеда со фамилијата.
Има смисла нели?
 • YTONG БЛОК
 • Back
  Next
Факт бр. 2

Објектот е изграден од квалитетни градежни материјали:

 

 • Надворешни и преградни ѕидови од "YTONG" блок со дебелина од 20cm;
 • 10cm надворешна изолација - "Демит" фасада со двослојна "грунд" подлога и акрилен фасаден "абрип";
 • Подна изолација со "Стиродур" 3cm;
 • PVC столарија - "Рампласт" профил со 6 комори со вградено 4 сезонско стакло 4х16х4;
 • Кров - изолација "парна брана", тервол, дасчена отплата со парапропусна фолија, кровен сендвич панел 5cm
Ова погоре го разбираат стручњаците, а за најголем дел од луѓето како нас во превод значи:

Наместо да ги трошите вашите пари за скап огрев во време кога сите велат струјата ќе поскапи, горивото ќе расте, ќе има енергетска криза, ваква криза онаква криза, итн. вие всушност, заштедувате дури 30% годишно од буџетот за греење и ладење.
Вака, оваа заштеда сега можете да си ја потрошите на пример на некое егзотично патување за кое навистина ќе ви треба автомобил и ќе уживате во квалитетно поминато време со фамилијата.
Има смисла нели?
Факт бр. 3
Објектот е само со 4 станбени единици односно приземје и два ката.
Убавината во ова не мора да ви ја објаснувам многу, нели? Ова си се подразбира само по себе.

Нема гужви, галами, комшии... лифтот не работи... не е мое ѓубрето твое е и сл.
Нема одење на работа намуртен зошто ве изнервирале уште пред да си кажете "добро утро".

Се прашувате каде е тука заштедата со пари нели, бидејќи целиот муабет до сега е за заштеда на вашите пари?

Епа вака: поголема заштеда од вашите нерви и време поминато во дообјаснување со комшиите мислам дека нема...

Наместо тоа вие сега сте насмеани секое утро, исполнети со позитивна енергија, среќни во новиот ден.
Има смисла нели?
 • Back
  Next
ТИПОВИ НА СТАНБЕНИ ЕДИНИЦИ
КАТ 1
СТАНБЕНА ЕДИНИЦА 1
54m²
ДНЕВНА СОБА СО
ТРПЕЗАРИЈА И КУЈНА ...
!!! ПРОДАДЕНО !!!
КАТ 1
СТАНБЕНА ЕДИНИЦА 2
58m²
ДНЕВНА СОБА СО
ТРПЕЗАРИЈА И КУЈНА ...
КАТ 2
СТАНБЕНА ЕДИНИЦА 3
38m²
ДНЕВНА СОБА И КУЈНА ...
!!! ПРОДАДЕНО !!!
КАТ 2
СТАНБЕНА ЕДИНИЦА 4
74m²
ДНЕВНА СОБА СО
ТРПЕЗАРИЈА И КУЈНА ...


Доколку сите овие факти не ви се доволни за да го направете вашиот прав избор и да одлучите да го изберете вашиот Нов Дом ви ги преставуваме луѓето кои на време го направиjа својот вистински избор


Запознајте ги Розе и Мето, младо срекно семејство со две девојчиња од Штип. Тие со доверба, први ја донесоа својата правилна одлука за нивниот НОВ СЕМЕЕН ДОМ.
"
Како родители долго време се двоумевме дали ни е потребен нов дом бидејќи долго време живееме во населбата каде што имавме пораснато од деца и двајцата. Но како што нашето семејство порасна се одлучивме дека ни е потребна промена. Се одлучивме да го одбереме Центар, токму поради горе споменатите причини, се ти е близу и на дофат, плус не си обврзан да користиш автомобил.

Бидејќи први се одлучивме дека нашиот дом ќе биде во објектот кој го гради Prime Home имавме можност и да си избераме која станбена едница најмогу ни одговара на нашите потреби. Направивме правилен избор и тоа уште кога беа почетоците на градба на објектот, па така да имаме можност да ја следиме градбата, како и квалитетот на истата.
"


Запознајте ги Лидија и Ристе со нивните две момчиња, среќно семејство од Штип.
"
Ние како фамилија живееме во куќа и имаме навики кои се различни од лугето кои живеат во големи станбени згради. Си размислувавме како минува времето, децата си растат и времињата се менуваат, а со мал напор можеме да си дозволиме нов стан, па одлучивме дека објектот кој го гради Prime Home кој има само 4 станбени единици ги исполнува нашите критериуми и потреби. Објектот е при крај со изградбата, досега го следевме квалитетот на градба кој ги исполнува нашите очекувања, па наскоро очекуваме и да се вселиме.
"