>

ВАШИОТ НОВ 

СЕМЕЕН ДОМ!

.. ДОВЕРБА, СИГУРНОСТ И КВАЛИТЕТ 

 

СТАБИЛНОСТ И КВАЛИТЕТ
сеизмички стабилен дом, цврста изградба со одличен квалитет според најновите трендови и стандарди
ИНОВАТИВНОСТ И ДИЗАЈН
модерна архитектура за дом кој изобилува со природна светлина покрај зелена околина
ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ
економично и здраво домување со поголема заштеда на топлинска енергија во дом со енергетска ефикасност од класа А+
ЗВУЧНА ИЗОЛАЦИЈА
за мирен и тивок дом, заштитен од „звучно загадување“, имун на бучните соседи и градската врева во урбаната зона

КОНЦЕПЦИЈА

И СОДРЖИНА НА ОБЈЕКТОТ

Објект е на четири нивоа: подрум, приземје, спрат и поткровје. Со внатрешни скали се пристапува до секое ниво. Приземјето во однос на теренот е подигнато за 0.80м. Катот и поткровјето се испланирани за живеење со по две станбени единици ...
Повеќе >>
  • Back
    Next


СИГУРЕН ДОМ!

.. ТРАЕН И

ДОЛГОРОЧЕН КВАЛИТЕТ

 

ТИПОВИ НА СТАНБЕНИ ЕДИНИЦИ
!!! СЕ ПРОДАВА !!!
ПРИЗЕМЈЕ
СТАНБЕНА ЕДИНИЦА 6
56m²
ДНЕВНА СОБА СО
ТРПЕЗАРИЈА И КУЈНА ...
!!! ПРОДАДЕНО !!!
ПРИЗЕМЈЕ
СТАНБЕНА ЕДИНИЦА 5
29m²
ДНЕВНА СОБА СО
ТРПЕЗАРИЈА И КУЈНА ...
!!! ПРОДАДЕНО !!!
КАТ 2
СТАНБЕНА ЕДИНИЦА 4
74m²
ДНЕВНА СОБА СО
ТРПЕЗАРИЈА И КУЈНА ...
!!! ПРОДАДЕНО !!!
КАТ 2
СТАНБЕНА ЕДИНИЦА 3
38m²
ДНЕВНА СОБА И КУЈНА ...
!!! ПРОДАДЕНО !!!
КАТ 1
СТАНБЕНА ЕДИНИЦА 2
58m²
ДНЕВНА СОБА СО
ТРПЕЗАРИЈА И КУЈНА ...
!!! ПРОДАДЕНО !!!
КАТ 1
СТАНБЕНА ЕДИНИЦА 1
53m²
ДНЕВНА СОБА СО
ТРПЕЗАРИЈА И КУЈНА ...

ЗА УСПЕШЕН

БИЗНИС!

.. СОВРШЕНА ЛОКАЦИЈА

 

ДЕЛОВЕН ПРОСТОР

!!! ИЗДАДЕНО !!!
СУТЕРЕН
ДЕЛОВЕН ПРОСТОР 2
52m²
ПРЕДПРОСТОР, ТОАЛЕТ...


ДОБИЈ ПРИСТАП

ДО СИТЕ ПРОМОЦИИ ПОВРЗАНИ СО ОВОЈ ОБЈЕКТ

* не спамираме

МИРНА И БЕЗБЕДНА 

ЛОКАЦИЈА

..НА НЕКОЛКУ МИНУТИ ДО СИТЕ

НЕОПХОДНИ ОБЈЕКТИ

"ТРГОВСКИ ЦЕНТАР ШТИП"
на 230 m или
3 минути одење пешки
ЗДРАВСТВЕН ДОМ
“ПАНЧЕ КАРАГОЗОВ”
на 120 m или
2 минути одење пешки
ДЕТСКА ГРАДИНКА
“ВЕРА ЦИРИ ВИРИ ТРЕНА”
на 410 m или
5 минути одење пешки
ОСНОВНО УЧИЛИШТЕ
“ВАНЧО ПРКЕ”
на 450 m или
6 минути одење пешки
ЦЕНТАР
ПЛОШТАД ИЛИ ПОШТА
на 500 m или
6 минути одење пешки
ПАРК “ЈАЈА”
на 240 m или
3 минути одење пешки
“КЛИНИЧКА БОЛНИЦА ШТИП”
на 600 m или
9 минути одење пешки
“ЗООЛОШКА ГРАДИНА ШТИП”
на 550 m или
8 минути одење пешки

Локација

ул. Браќа Миладинови бр. 1

2000 Штип

 

 

 

Телефон за продажба

++389 (0) 76 20 80 90

 

 

Email

info@primehome.mk

 

Испратете порака