>
КАТ 2
СТАНБЕНА ЕДИНИЦА 4


ХОДНИК 3m
2
ДНЕВНА СОБА СО ТРПЕЗАРИЈА И КУЈНА 32m
2
ДЕТСКА СОБА 15m
2
СПАЛНА СОБА 12m
2
КУПАТИЛО 4m
2
1ва ТЕРАСА 4m
2
2ра ТЕРАСА 4m
2

74m
2
ТРОСОБЕН


ПОДРУМ 16m2
МЕСТО ЗА ПАРКИРАЊЕ

Разгледај ја станбената единица >>
УДОБНОСТИ
ПОГЛЕД КОН ПАРК
ТЕРАСА
ДОМОФОН
ПОДРУМ
ТИПОВИ НА СТАНБЕНИ ЕДИНИЦИ
!!! СЕ ПРОДАВА !!!
ПРИЗЕМЈЕ
СТАНБЕНА ЕДИНИЦА 6
56m²
ДНЕВНА СОБА СО
ТРПЕЗАРИЈА И КУЈНА ...
!!! ПРОДАДЕНО !!!
ПРИЗЕМЈЕ
СТАНБЕНА ЕДИНИЦА 5
29m²
ДНЕВНА СОБА СО
ТРПЕЗАРИЈА И КУЈНА ...
!!! ПРОДАДЕНО !!!
КАТ 2
СТАНБЕНА ЕДИНИЦА 3
38m²
ДНЕВНА СОБА И КУЈНА ...
!!! ПРОДАДЕНО !!!
КАТ 1
СТАНБЕНА ЕДИНИЦА 2
58m²
ДНЕВНА СОБА СО
ТРПЕЗАРИЈА И КУЈНА ...
!!! ПРОДАДЕНО !!!
.
КАТ 1
СТАНБЕНА ЕДИНИЦА 1
54m²
ДНЕВНА СОБА СО
ТРПЕЗАРИЈА И КУЈНА ...
!!! ИЗДАДЕНО !!!
СУТЕРЕН
ДЕЛОВЕН ПРОСТОР 2
52m²
ПРЕДПРОСТОР, ТОАЛЕТ...