>
ПРИЗЕМЈЕ
СТАНБЕНА ЕДИНИЦА 5


ХОДНИК
ДНЕВНА СОБА СО ТРПЕЗАРИЈА, КУЈНА И

СПАЛНА,
КУПАТИЛО, ХОДНИК


29m2
ГАРСОЊЕРА

УДОБНОСТИ
ПОГЛЕД КОН ПАРК
УЛТРА МОДЕРЕН
КОМПАКТЕН
ПРАКТИЧЕН
ТИПОВИ НА СТАНБЕНИ ЕДИНИЦИ
!!! СЕ ПРОДАВА !!!
ПРИЗЕМЈЕ
СТАНБЕНА ЕДИНИЦА 6
56m²
ДНЕВНА СОБА СО
ТРПЕЗАРИЈА И КУЈНА ...
!!! ПРОДАДЕНО !!!
КАТ 2
СТАНБЕНА ЕДИНИЦА 4
74m²
ДНЕВНА СОБА СО
ТРПЕЗАРИЈА И КУЈНА ...
!!! ПРОДАДЕНО !!!
КАТ 2
СТАНБЕНА ЕДИНИЦА 3
38m²
ДНЕВНА СОБА И КУЈНА ...
!!! ПРОДАДЕНО !!!
КАТ 1
СТАНБЕНА ЕДИНИЦА 2
58m²
ДНЕВНА СОБА СО
ТРПЕЗАРИЈА И КУЈНА ...
!!! ПРОДАДЕНО !!!
КАТ 1
СТАНБЕНА ЕДИНИЦА 1
53m²
ДНЕВНА СОБА СО
ТРПЕЗАРИЈА И КУЈНА ...
!!! ИЗДАДЕНО !!!
СУТЕРЕН
ДЕЛОВЕН ПРОСТОР 2
52m²
ПРЕДПРОСТОР, ТОАЛЕТ...